Nå er det lenge siden jeg har blogget, og jeg beklager selvfølgelig det, men sannheten er at jeg ikke har aning om hva jeg skal skrive om. Så om noen har noen ideer er det bare å si fra. Men nå skal jeg virkelig skjerpe meg, nytt år, nye muligheter.
Så, hva skal jeg blogge om...?
Hmm, jo jeg kan jo skrive om hva jeg har bedrevet tiden med i det siste, nemmelig JOBB.
Julebord sesongen er over og takk og pris for det. Så nå er det bare å lade batteriene til sommerturistene kommer.
Julebord sesongen er over og takk og pris for det. Så nå er det bare å lade batteriene til sommerturistene kommer.
Så jeg tenkte at jeg skulle dele litt bilder med dere fra jobben, så her får dere en herlig blanding av mat og av mine kjekke kollegaer.
> Her er de flotte lærlingene mine, Ingrid og Anette som legger selskap.
Stian som legger opp appetittvekker eller "tygg" som vi kaller det på kjøkkenet.
Kveite med kremet kål, sprøstekt bacon, og safranvinagrette.
Sjokolademousse tilsmakt pærecognac på konfektbunn med bringebær.
Stian, superkokken, og bryggas casanova.
7 kommentarer:
du er ikke akkurat hjelpsom når alle vi andre tenkte vi skulle slutte å tenke på mat...
Alt dette så fantastisk godt ut, Hanne! Spesielt sjøkreps og kveite.. Tror man må ta seg en tur til Kr.sund og spise middag der du jobber=)
Herregud Hanne Merete.
Fikk lyst til sporenstriks og reise til byen, veldig mye godt :)
Opplevelsen fra 2. juledag sitter enda i kroppen, takk igjen til deg.
Vet at det smaker godt og vet du, ikke bare ser godt ut på bildet.
Hilsen Turid
Det er noe til deg på bloggen min.
Så veldig godt ut alt dette du har lagt ut bilder av! :)
Oj, ble sulten jeg nå! Koselig å oppdage deg "innpå" her å! Du er tagget hos meg. :)
Ligger en utfordring til deg på bloggen min som du kan ta en dag hvis du kjeder deg :)
Legg inn en kommentar